Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 mai 2009

hitler a fost manelist

ce ma intriga si ma amuza de o vreme incoace- un lucru banal, il vedeti zilnic : manelisti in masini de lux, cu muzica data la maxim, uitindu-se sfidator in jur, in cautare de " dusmani"....
Ma gindeam intr-o zi , uite ma, au trecut milenii de cind s-a inventat roata,a trecut o suta si ceva de ani de la inventarea motorului Diesel, apoi au venit mii si mii de alte inovatii pentru a face o masina de de o tehnologie impecabila. Toate astea pentru ce?
Pentru a se urca in ea un pitecantrop care a smenuit niste chestii si a luat o masina de ultima generatie( asta din frustrare, pentru ca el nu e de ultima generatie, e mult involuat, desigur)
Asta vad in jur. Dar daca ma uit putin mai departe, daca telescopez ideea, ma gindesc ca naturii i-a luat milioane de ani de evolutie pentru a ajunge la un produs cit de cit finit- omul. Pentru ca apoi sa vina un hitler, un stalin, un pol pot si sa distruga fiinta asta, s-o bage in masina de tocat carne.
Din cei doi, dintre hitler si manelist, la o adica, ai alege pe manelist, nu? Ca e nevinovat in prostia lui. Dar si hitler a fost manelist, in felul lui. Cum de ce? Si el avea multi dusmani imaginari !

3 comentarii:

ramona sandru spunea...

Mare dreptate ai! Azi, pe la orele pranzului, in plin centru' TM-ului treceau 3 "baeti" intr-o masina decapotabila "bengoasa" cu manelele la maxim. Tapiterie de piele bineinteles. Ei la bustul gol, ce credeai. Piele de/pe piele.
Acum vin eu si ma intreb:
Daca Hitler , cel mai mare manelist al tuturor timpurilor, ar fi avut nume de scena, care ar fi fost acesta?
Este o placere sa te citesc din nou, Liviule draga.

viscuprosti spunea...

Hitlerica nazistul minune.

ankajulia spunea...

Ai dreptate, dar cred ca lumea lui Hitler era un pic mai interlopa decat a saracilor din ziua de azi. :). Din nefericire a ramas in istorie...sa speram ca asta , nu.