Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 februarie 2010

Pontificarea Iliescului

ete, mă bag din nou în subecte din astea de politică, mai mult cu musca-n ureche aşa, numa de-al dreaq, să pun taguri, să-mi facă lumea trafic, na!
Am văzut şi eu secvenţe de la congresul pesedeilor, plm, că se uita taică-miu la teve şi m-a făcut curios.
Mă uit eu frumos la Victor Ponta, mare jmeker măăă( părea foarte pornit pe PSD-işti băiatu, ziceai că-i din alt partid, zău ) om luminat, cu reforme în program, cu iniţiative, cu frondă, cu bla, cu bla, cu bla. Să mor dacă nu părea credibil.Am văzut pe Mazăre, alt bandit, cedîndu-i locul lui Ponta- HOPAAA, ÎMI ZIC, fii antenă că e groasă, pică Mircea Geoană, apoi pe ăla, Manivelă, de la transporturi, Mitrea, dîndu-i şi el, la rîndul lui voturile sale Victoraşului. Bă, eşti nebun, îmi zic iarăşi, asta e pregăteală, e mazilire, mamă ce distracţie o să fie!!!
Dar încă nu prinsesem şpilu. Pînă cînd observ o chestie : după ce îşi susţine discursul în aplauzele aplaudacilor Mitrea se întoarce la pupitru, pe scenă ca să mai spună ceva - nu contează ce, dar cu un entuziasm extatic şi debordant de euforic, ok, spune chestioara şi dă să plece. Dar nu pleacă, ci aleargă aproape prin faţa hauditoriului cu pancarde de genu MÎNDRU CĂ SUNT PESEDIST ori VICTOR PONTA PREŞEDINTE.. Şi atunci m-am prins mă, m-am prins, de parcă ar fi fost greu (dar eu, cum sunt varză cu politica, procesez mai greu, aşa). Mitrea era bucuros pentru că începea deja, să se anunţe rebrandingul partidului mă !!! Victor Ponta începea să se creioneze în noul logo al pesedeilor, un nou banner frumos, tineresc, vivace, agresiv, dătător de speranţă pentru partid, pentru ţară, pentru tineri, pentru viitorul luminos, pentru morţii şi răniţii. Banner în spatele căruia partea din partid care l-a susţinut pe Victor Ponta să poată desfăşura cu spor aceleaşi afaceri începute de 20 de ani. Cei care l-au susţinut pe Mircea Geoană....să mai stea o tură, că deh, nu e loc pentru toţi, unii sunt mai egali decît ceilalţi şi nu e loc de toţi în faţă la ghişeu, pe rînd băeţi, pe rînd, da' noi primii !!

Se vede treaba că a sărăcit ţara, mă. Înainte, cînd mai era ceva de furat, era pace, armonie şi concordie în partide. Acu au ajuns să se încaiere în cadrul aceluiaşi partid că deh, e foamea mare. Şi bănuiesc că au şi pretenţii că se ceartă din cauza principiilor discordante, pe conflicte de doctrine, abureli în care oricum nu mai crede nimeni.

Nush ce se va alege de Ponta, nu mă entere. Fapt e că Ilici Bunicuţov Iliescovici a ieşit din treaba asta cu o mină zeificată, şi-a impus omul şi le-a impus şi altora omul lui. PSD-ul, sau ce mai rămîne din el după scindarea asta, merge mai departe, spre noi culmi, spre victorie.

Niciun comentariu: